12:01 06.04.2020

У Київській області коронавірусом захворіли вже шестеро дітей, за добу підтверджено три нові випадки Covid-19

2 хв читати
У Київській області коронавірусом захворіли вже шестеро дітей, за добу підтверджено три нові випадки Covid-19

У Київській області коронавірус зафіксовано в 91 жителя області, з яких шестеро хворих - діти, загалом за добу підтверджено три нові випадки інфікування Covid-19, повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

"За даними ГУ "Київський обласний лабораторний центр МОЗ України", станом на 8:00 у Київській області 91 лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції (з них шість у дітей), п’ять летальних випадків", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook у понеділок.

Загалом у закладах охорони здоров'я Київської області та Києва, де є боксовані інфекційні відділення, перебувають 32 жителі Київської області з Covid-19, 59 осіб перебувають на амбулаторному лікувальні в лікарів первинної ланки (самоізоляція).

Так, за останню добу в області зареєстровано три лабораторно підтверджені випадки Covid-19.

За інформацією ОДА, найбільше хворих коронавірусом в Обухівському районі (31 особа), з них три дитини (смт Козин - 19, с. Романків - 3, Обухів - 5, м. Українка - 3); у Києво-Святошинському - 21 хворий (Вишневе - 3, с. Крюківщина - 2, м. Боярка - 3, с. Лісники - 4, с. Гатне - 3, Дмитрівка по 1, Софіївська Борщагівка - 3, с. Тарасівка та с. Святопетрівське - по 1); м. Ірпінь - 3 випадки; смт. Ворзель - 1; смт. Гостомель - 1; Буча - 5; смт. Коцюбинське - 1; у Васильківському районі - 2 (с. Рославичі), Бориспільському - 1; Бориспіль - 7 хворих, з них 1 дитина; м. Біла Церква - 4; Білоцерківський, Броварський, Макарівський райони по 1; Миронівський р-н - 2; Вишгород - 4; м. Бровари - 3; смт.Ставище - 1; Фастів - 1; Миронівський - 2.

Крім цього, в області зареєстровано 387 осіб із підозрою на Covid-19. Лабораторно обстежено 18 лікарів і чотирьох медичних сестер, за результатами досліджень ПЦР-досліджень у всіх медпрацівників негативний результат.

"Четверо пацієнтів одужали, що підтверджено двома негативними результатами ПЛР-тестів (дівчина 21 рік, чоловік 51 рік, жінка 34 роки). Медичне спостереження встановлено за 1108 контактними особами", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що за попередню добу до лікувальних закладів області госпіталізовано 29 осіб із діагнозом позалікарняна пневмонія і 35 осіб госпіталізовано з ГРВІ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА