07:37 22.03.2020

Жорсткі заходи у всіх країнах були прийняті для зменшення пікових навантажень на систему охорони здоров'я

2 хв читати
Жорсткі заходи у всіх країнах були прийняті для зменшення пікових навантажень на систему охорони здоров'я

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак пояснив необхідність прийняття жорстких обмежувальних заходів для протидії поширенню коронавірусу і закликав українців потерпіти в умовах дискомфорту заради збереження свого життя і здоров'я, і своїх співгромадян.

"Карантин створив для всіх нас чимало дискомфорту. Але цей дискомфорт допомагає зберегти життя і здоров'я. Якщо хтось ще не зрозумів у вирі щоденної статистики і прогнозів: ціна недбалості - життя наших громадян, в особливій зоні ризику літні люди. Задумайтесь на хвилинку про те, що серед них можуть бути наші з вами батьки. Від кожного з нас залежить швидкість поширення вірусу, а потім - здоров'я багатьох людей", - написав він на своїй сторінці в Facebook у суботу ввечері.

Єрмак пояснив, що жорсткі заходи у всіх країнах були прийняті для зменшення пікових навантажень на систему охорони здоров'я.

"Не змушуйте лікарів падати на робочих місцях від утоми, щоб вирішувати, кого з декількох важких пацієнтів рятувати. Допоможіть своїй країні - залишайтеся вдома. Намагайтеся менше безпосередньо контактувати з іншими людьми. Якщо це неможливо - носіть маску, мийте руки, використовуйте дезінфектор", - вказав він.

Єрмак також окремо відзначив самовіддану працю медиків, військових, прикордонників, дипломатів, послів, водіїв, пілотів і всіх, хто допомагає країні. "Звичайно, можна сказати, що вони просто виконують свою роботу. Але в такі часи - це справжній героїзм. Ми обов'язково подолаємо це випробування разом і станемо набагато сильнішими!", - підкреслив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові щонайменше один постраждалий унаслідок нічного обстрілу

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА