08:11 19.03.2020

Нардеп Шахов у зверненні до Зеленського: 17 березня я не був присутній, не голосував і не був зареєстрованим на позачерговому засіданні ВР через погане самопочуття

2 хв читати
Нардеп Шахов у зверненні до Зеленського: 17 березня я не був присутній, не голосував і не був зареєстрованим на позачерговому засіданні ВР через погане самопочуття

Народний депутат Сергій Шахов заявив у своєму зверненні до президента України Володимира Зеленського, що не був присутній у вівторок, 17 березня, на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, не був зареєстрований і замість нього ніхто не голосував.

"Шановний пане Президенте! У відповідь на Ваше відеозвернення повідомляю Вам, що 17 березня я не був присутнім та зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу", - написав нардеп на своїй сторінці у Facebook у середу ввечері.

Шахов наголосив, що ні він, ні його колеги замість нього не голосували на засіданні.

"Ні я, ні, тим паче, мої колеги замість мене не голосували. Аби перевірити цю інформацію, достатньо уважно подивитися сайт ВР!" - написав нардеп.

Раніше повідомлялося, що Зеленський повідомив, що всі особи, які контактували з зараженим коронавірусом нардепом Шаховим, пройдуть швидкий тест на коронавірус.

"Не можу не сказати про народного депутата Шахова. На жаль, його тест на короновірус показав позитивний результат. Пан Шахов ізольований. Учора в системі "Рада" було зареєстровано його персональну картку для голосувань. Його колеги "кнопкодавили". На жаль. Але, на щастя, депутата Шахова не було в залі засідань Верховної Ради України", - сказав він своєму зверненні до українців у середу.

Зеленський зазначив, що встановлено повний список осіб, з якими Шахов контактував останнім часом, і всі вони пройдуть швидкий тест на коронавірус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА