08:09 17.03.2020

З 17 березня в містах України закривають метро, з 18-го припиняться залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення

2 хв читати
З 17 березня в містах України закривають метро, з 18-го припиняться залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Зокрема, з 17 березня в Києві, Дніпрі та Харкові роботу припинить метрополітен.

З полудня 18 березня в Україні припиняються залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення.

Водночас документ забороняє з 18 березня по 3 квітня: на всій території України перевезення більше ніж 10 пасажирів одночасно у трамваях, тролейбусах і автомобільному транспорті, в автобусах, що виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

"Укрзалізниці" дозволили виконувати окремі пасажирські рейси у внутрішньому сполученні, але рішення щодо всіх таких рейсів ухвалюватимуться у приватному порядку за узгодження з Міністерством інфраструктури, Міністерством охорони здоров'я і адміністрацією Держприкордонслужби.

Також з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких беруть участь понад 10 осіб. Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади й органів місцевого самоврядування.

З 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торговельно-розважальні центри, інші заклади розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури мають тимчасово припинити свою роботу. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Дозволяється торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна провадити банківську та страхову діяльність.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Білопільська громада залишилася без електропостачання - Сумська ОВА

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА