15:07 14.03.2020

Для українців, які подорожують на власному транспорті, пункти пропуску будуть відкриті після 17 березня

2 хв читати
Для українців, які подорожують на власному транспорті, пункти пропуску будуть відкриті після 17 березня

Рада національної безпеки і оборони закликає громадян України повернутися в країну до 17 березня 2020 року, при цьому зазначає, що після цієї дати пункти пропуску для українців, що подорожують на власному транспорті, будуть відкриті.

"17 березня 2020 року з 00 години 00 хвилин упродовж наступних двох тижнів будуть закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення. Для громадян України, які подорожують на власному транспорті, пункти пропуску відкриті", - повідомляється на сайті РНБО.

Там також нагадали, що 16 березня з 00.00 протягом наступних двох тижнів припиняється в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства, за винятком осіб, які мають право на постійне або тимчасове проживання на території України та за окремими рішеннями МЗС – акредитованих співробітників дипломатичних представництв, консульських установ, представництв міжнародних організацій.

Крім того, РНБО нагадує, що у разі НС, виникнення загрози життю та здоров'ю громадянам України рекомендують звертатися до найближчої дипломатичної установи або на цілодобову гарячу ліню МЗС +38 (044) 238-16-57, адреса електронної пошти: [email protected].

Як повідомлялося, такі заходи були вжиті в Україні у зв'язку з поширенням у світі гострого респіраторного захворювання COVID-19, яке викликає коронавірус SARS-CoV-2. В Україні станом на 13.00 зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: у Чернівецькій області - два випадки та у Житомирській - один (летальний випадок).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА