08:25 27.02.2020

У грузинському Поті медики ізолювали прибулу з Італії 18-річну дівчину з підозрою на коронавірус

2 хв читати
У грузинському Поті медики ізолювали прибулу з Італії 18-річну дівчину з підозрою на коронавірус

Медики в грузинському місті Поті в середу ізолювали 18-річну дівчину, яка прибула з Італії з симптомами вірусного захворювання.

"Доставили пацієнтку, яка протягом останніх двох тижнів перебувала в Італії. Коли у неї піднялася температура, вона звернулася в клініку", - сказала журналістам представник міського госпіталю Тея Мігенеішвілі.

За її словами, в межах існуючого протоколу пацієнтка буде відправлена в інфекційну лікарню в Тбілісі, де будуть проведені відповідні обстеження і зроблений тест на коронавірус.

Раніше в середу ввечері глава грузинського Міністерства охорони здоров'я Катерина Тікарадзе повідомила про перший зафіксований в країні випадок захворювання новим типом коронавірусу Covid-19.

За словами Тікарадзе, коронавірус підтверджений у 50-річного громадянина Грузії, який прибув з Ірану через територію Азербайджану.

Пізніше в середу грузинські ЗМІ повідомили, що в інфекційну лікарню в Тбілісі доставили ще двох осіб, які прибули до Грузії з Азербайджану, і вони також до цього відвідували Іран.

В уряді Грузії в зв'язку з виявленням першого випадку захворювання коронавірусом Covid-19 повідомили про рішення тимчасово обмежити в'їзд в країну для іранських громадян. Раніше Грузія вже ввела обмеження на пряме авіасполучення з Іраном.

Тим часом, у Міністерстві охорони здоров'я Аджарії в середу ввечері повідомили журналістам, що грузинські прикордонники не впустили до Аджарії двох громадян Ірану, які намагалися проїхати з території Туреччини.

У відомстві зазначили, що у іранських громадян була виявлена висока температура, і прикордонники повернули їх назад до Туреччини.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Херсонщині двоє людей постраждали від російських обстрілів - ОВА

Троє поліцейських загинули в ДТП у Вінницькій області

Росіяни обстріляли газорозподільну станцію в Херсонській області - голова ОВА

Евакуйовано вже понад 2,5 тис. осіб із населених пунктів на півночі Харківщини, які постійно обстрілюють, - Синєгубов

"Сіра зона" на півночі Харківщини не збільшилася, відбуваються активні бої - Синєгубов

EBU дискваліфікувала учасника "Євробачення-2024" від Нідерландів

Форум "Інклюзивне відновлення громад" відбувся в Києві

Жителям прикордоння на Сумщині рекомендують утриматися від відвідування кладовищ

Росіяни скинули КАБи на Херсонську область, є загиблий

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА