08:39 19.02.2020

Екс-чиновнику Миколаївського бронетанкового заводу повідомлено про підозру в зловживанні службовим становищем і завданні збитків державі у понад 355 тис. грн

2 хв читати
Екс-чиновнику Миколаївського бронетанкового заводу повідомлено про підозру в зловживанні службовим становищем і завданні збитків державі у понад 355 тис. грн

Екс-заступнику директора державного підприємства "Миколаївський бронетанковий завод" повідомлено про підозру у зв'язку з протиправними діями, внаслідок яких державі було завдано збитків у понад 355 тис. грн, повідомили в прес-службі Національної поліції України в Миколаївській області.

"Слідчі слідчого управління поліції Миколаєва за оперативного супроводу оперативників Управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Південного регіону Миколаївського гарнізону повідомили екс-чиновнику про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) і ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції області.

За інформацією правоохоронців, підозрюваний за домовленістю з представниками комерційної структури, використовуючи своє службове становище, прийняв на відповідальне зберігання будиночки каркасного типу. Під час слідства працівники поліції з'ясували, що ці будиночки були передані лише на папері, а фактично комерційна структура їх не поставила.

"Достовірно знаючи про факт відсутності майна, на той час заступник директора держпідприємства підписує офіційні документи, які в подальшому стали підставою для проведення розрахунків. Так, на рахунки товариства безпідставно було перераховано понад 355 тис. грн", - уточнили в поліції.

Також раніше про підозру було повідомлено директору та представнику комерційної структури. Їм інкримінують вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Прокуратура вже звернулася з відповідним клопотанням про обрання колишньому чиновнику запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА