08:05 21.11.2019

Зеленський щодо висловлювань Коломойського: про міжнародні відносини і вектор України повинен думати президент, а не окремі бізнесмени

2 хв читати
Зеленський щодо висловлювань Коломойського: про міжнародні відносини і вектор України повинен думати президент, а не окремі бізнесмени

Президент України Володимир Зеленський підкреслює, що зовнішньополітичний курс країни повинен визначати президент, за участі уряду і суспільства, але не окремі бізнесмени.

"Я хотів би, щоб я, як президент, думав про міжнародні відносини і вектор України, а не який-небудь бізнесмен в Україні. Мені здається, що це правильно. Я, держава, суспільство можемо говорити про це, але це все-таки рішення державного рівня", - сказав він на брифінгу в середу вночі в Очакові.

Відповідаючи на питання про те, чи можливе відновлення співпраці з Росією в сфері ВПК після припинення війни на Донбасі, або "доведеться чекати ще і повернення Криму", Зеленський зазначив, що йому в цілому подобається такий настрій, коли люди думають про те, що буде відбуватися після закінчення війни.

"Це дуже добре, тому що ми психологічно з вами хочемо завершити війну найближчим часом. Я думаю, що правильна відповідь, в принципі, людська, що коли ми закінчимо війну, повернемо всі території, ми будемо робити з вами все, що вигідно для економіки України, для робочих місць, для того, щоб піднімати наші підприємства", - підкреслив він.

Як повідомлялося, 13 листопада в New York Times було опубліковано інтерв'ю з Ігорем Коломойським, в якому бізнесмен зробив низку резонансних заяв.

Зокрема, на його думку, Україні необхідно відновити зв'язки з Росією для забезпечення економічного зростання, "ЄС і НАТО ніколи не приймуть Україну", США "просто використовують Україну, щоб спробувати послабити Росію".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА