21:04 15.11.2019

Суд залишив у силі запобіжний захід заступнику мера Дніпра, підозрюваному у привласненні коштів на ремонт Нового мосту

2 хв читати
Суд залишив у силі запобіжний захід заступнику мера Дніпра, підозрюваному у привласненні коштів на ремонт Нового мосту

Дніпровський апеляційний суд сьогодні, 15 листопада, відмовив у зміні запобіжного заходу заступнику міського голови - директору департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Михайлу Лисенку, підозрюваному у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів, виділених на ремонт Нового мосту в м. Дніпрі.

Як повідомляє прес-служба Дніпровського апеляційного суду в п'ятницю, колегія суддів розглянула апеляційну скаргу прокурора прокуратури Дніпропетровської області на рішення Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу, яким до Лисенка застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і визначено розмір застави в розмірі 602 тис. грн.

"Отже, заслухавши доводи сторін, колегія суддів ухвалила - у задоволенні апеляційної скарги прокурора відмовити і залишити рішення суду першої інстанції без змін. Тобто, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави в розмірі 300 прожиткових мінімумів щодо обвинуваченого Михайла Лисенка залишено без змін", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в середині вересня правоохоронці оголосили в розшук посадових осіб міської ради Дніпра, підозрюваних у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів під час ремонту Нового (Центрального) мосту, інших фігурантів кримінального провадження було взято під варту.

13 вересня відбулися обшуки в приміщеннях Дніпровської міськради і ТОВ "Підприємство Маст-буд", що здійснювало ремонт мосту. Як повідомила тоді прес-служба облпрокуратури, встановлено коло підозрюваних: заступник мера, два начальники управлінь міськради, особа, яка здійснює технічний нагляд, а також засновник, директор і начальник дільниці підприємства-підрядника. Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 191 ККУ.

Заступника міського голови - директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Михайла Лисенка за рішенням суду було взято під варту з альтернативою внесення застави в 600 тис. грн.

Заступника мера раніше було оголошено в розшук. На підставі рішення слідчого судді Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу його затримали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА