06:54 11.11.2019

У Києві побили ветерана АТО і його дружину, підозрювані затримані

2 хв читати
У Києві побили ветерана АТО і його дружину, підозрювані затримані

У Києві в ніч на неділю було скоєно жорстокий напад на ветерана АТО і його дружину, обидва знаходяться в комі, підозрювані затримані, розпочато кримінальне провадження, повідомили в прес-службі поліції Києва.

За інформацією волонтера Тетяни Руденької (Грубенюк), у неділю, 10 листопада, вночі в під'їзді власного будинку, на сходах між поверхами, знайшли побитими до напівсмерті ветерана АТО, колишнього бійця 90-го батальйону Ігоря Панова (позивний "Хан") і його дружину Оксану.

"Знайдені без свідомості з проломленою головою ... Обидва !!! Їх доставили до 17 лікарні. Терміново були проведені операції обом. При трепанації черепа у Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані трохи менше. Обидва знаходяться в комі і на апаратах штучної вентиляції", - написала волонтер на своїй сторінці в Фейсбук у неділю ввечері.

Зазначається, що дружина учасника АТО Оксана реагує на подразники. Її стан стабільно важкий, а чоловік перебуває в дуже критичному стані. "Лікарі не роблять жодних прогнозів", - підкреслила волонтер.

"Йому постійно вводять адреналін і препарат для вирівнювання тиску. Нічого, крім води, організм не сприймає ... у "Хана" крім зламаних кісток черепа, ще й сильні гематоми головного мозку", - додала Тетяна Руденька.

У поліції Києва заявили, що затримали підозрюваних у побитті подружжя. Ними виявилися син потерпілих і його друг.

"Ми встановили, що вчора ввечері між сином і матір'ю під час телефонної розмови виник конфлікт. Тому хлопець приїхав в будинок, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, з яким і завдали подружжю тілесні ушкодження та втекли", - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

Правопорушників затримали в порядку ст.208 (затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України.

"Це - молоді люди, 1989 і 1990 народження. Вони надають свідчення слідчим", - додали в поліції.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА