21:18 27.10.2019

Ветерани-добровольці вивезли власну легальну зброю із Золотого-4 у супроводі поліції

2 хв читати
Ветерани-добровольці вивезли власну легальну зброю із Золотого-4 у супроводі поліції

Добровольці, що знаходяться в Золотому-4 з легальною власною зброєю, вивезли її після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та бесіди з поліцією, повідомив заступник глави Нацполіції Вадим Троян.

За його словами, зараз у районі підготовки до розведення військ в зоні ООС, зокрема Золотому-4 і Катеринівці, знаходиться лише група волонтерів без зброї.

"У Золотому-4 і Катеринівці працює 6 патрулів Нацполіції, а також пункт Національної поліції України для прийому громадян. Згідно з рішенням керівництва ООС, для забезпечення громадського порядку та безпеки туди буде направлена Нацгвардія. Громадяни можуть відчувати себе в безпеці", - зазначив Троян.

Він додав, що поліція і гвардія виконуватимуть свої завдання за призначенням, зокрема, проводити антидиверсійну роботу проти незаконних збройних формувань у зоні розведення військ.

Зі свого боку заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко, коментуючи в Facebook розміщене відео про поїздку президента Зеленського до Золотого, вказав, що воно показує "повну картину, яка дозволяє нарешті зрозуміти все: як там насправді, як живуть і про що говорять люди, чого вони бояться і чого вони хочуть".

"До речі, зброю - якої вчора нібито "не було" - сьогодні вилучили співробітники МВС. Вилучили і вивезли з Золотого. Може, хоч ця ситуація чомусь нас навчить? Наприклад, тому, що не треба бити на сполох про зраду, поки добре не розібрався в ситуації? ", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА