12:39 05.10.2019

Кіберполіція в Закарпатській області блокувала поширення майже 100 тонн фальсифікованої побутової хімії

1 хв читати

Співробітники Київського управління кіберполіції спільно зі слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України викрили зловмисників, які поширювали під виглядом відомої торгової марки фальсифіковану побутову хімію.

"Мережа підприємств виробляла фальсифікат у промислових масштабах. Основним каналом збуту були власні інтернет-магазини і різні інтернет-майданчики з продажу товарів. Щомісячний дохід одного з таких підприємств досягав півмільйона гривень", - повідомляє прес-служба Нацполіції України в суботу.

Зазначається, що зловмисники під виглядом офіційного оптового представника відомої торгової марки поширювали фальсифіковану продукцію на території України, Словаччини, Угорщини та Румунії.

Встановлено, що до протиправної діяльності залучено велику групу осіб на чолі з двома організаторами - жителями м. Ужгорода. Зловмисники організували схему перевезення концентрату прального порошку та миючих засобів. Щомісяця підприємство виробляло 60 тонн фальсифікованої продукції.

"Під час обшуків правоохоронці виявили велику кількість сировини, готової продукції та обладнання (виробничі лінії) для виготовлення фальсифікату. ...Загалом, вилучено майже 100 тонн готового до збуту фальсифікату", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 229 (незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого позначення походження товару) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА