14:15 04.10.2019

У трьох постраждалих унаслідок аварійної посадки Ан-12 поблизу Львова переломи, двох прооперовано

2 хв читати
У трьох постраждалих унаслідок аварійної посадки Ан-12 поблизу Львова переломи, двох прооперовано

Троє постраждалих унаслідок аварійної посадки літака Ан-12 за 1,5 км від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту "Львів" у п'ятницю вранці перебувають у важкому стані, двох із них вже прооперовано в міській клінічній лікарні №8 м. Львів, повідомив заступник головного лікаря з хірургічної роботи лікарні Ігор Стояновський.

"Станом на зараз двох пацієнтів прооперовано, вони залишаються у відділенні невідкладної допомоги. Ще один пацієнт, стан якого важкий, наразі в операційній. Він потребував більшій кількості додаткових обстежень і хірургічних втручань. На допомогу ми викликали ще фахівців з обласної лікарні. У всіх пацієнтів є поєднані травми: скелетні травми, перелом плечової кістки, перелом кісток тазу з вивихом. У третього пацієнта численні ушкодження - черепно-мозкова травма, забій грудної клітини, також відкритий перелом кінцівки", - розповів він.

Як повідомляється на сайті Львівської міськради, всі троє постраждалих 1966-1969 років народження.

"Усім пацієнтам надається необхідна допомога. Після стабілізації стану всіх буде повторно оглянуто, проведемо додаткові обстеження. Робимо все можливе, щоб стабілізувати всіх постраждалих", - сказав Стояновський.

Як повідомлялося, внаслідок аварійної посадки літака Ан-12 на ґрунт неподалік від Міжнародного аеропорту "Львів" загинули п'ятеро людей, троє постраждали. Постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості було госпіталізовано до медичних закладів Львова.

У зв'язку з подією злітно-посадкова смуга аеропорту "Львів" була закрита в п'ятницю вранці на зліт і посадку. Поновлення роботи аеропорту було оголошено на 10:00.

Транспортний Ан-12 авіакомпанії "Україна Аероальянс" здійснив аварійну посадку на ґрунт на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту "Львів" у п'ятницю вранці, перед тим зникнувши з радарів. На борту перебували восьмеро осіб, із них семеро членів екіпажу та одна особа, яка супроводжувала вантаж. Літак здійснював чартерний вантажний рейс #UKL4050 за маршрутом Віго (Іспанія) до Стамбула (Туреччина) і мав сісти в аеропорту "Львів" на дозаправку. У ЗМІ повідомляють, що літаку був 51 рік.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварійної посадки літака біля Львова за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА