10:37 02.08.2019

Гарвард майже в 2,5 раза обійшов Стенфорд за кількістю надбагатих випускників

1 хв читати
Гарвард майже в 2,5 раза обійшов Стенфорд за кількістю надбагатих випускників

Гарвардський університет очолив список ВНЗ із найбільшою кількістю надбагатих випускників (ultra-high-net-worth alumni), статки яких перевищують $30 млн, з великим відривом обійшовши інші вищі навчальні заклади в рейтингу, складеному міжнародною дослідницькою організацією Wealth-X.

За оцінками організації, кількість випускників Гарварду, які вважаються надзаможними, перевищує 13 тис. 650 осіб, а їхні загальні статки становлять $4,769 трлн. На другому рядку рейтингу Wealth-X розташовується Стенфордський університет (5 тис. 580 осіб - $2,899 трлн), на третьому - Університет Пенсільванії (5 тис. 575 осіб - $1,780 трлн).

Ці три університети посідають перші місця і в рейтингу США, і в світовому, при цьому до останнього увійшли лише три вищі навчальні заклади за межами Сполучених Штатів: британські Кембриджський та Оксфордський університети і французька бізнес-школа INSEAD.

У кожному з 20 університетів у світовому рейтингу є як мінімум 2 тис. випускників, що потрапляють до категорії надзаможних, при цьому в першій п'ятірці ВНЗ їхня кількість перевищує 3 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА