13:29 29.07.2019

Глава митної служби Нефьодов став одним із лекторів "Слуги народу"

2 хв читати
Глава митної служби Нефьодов став одним із лекторів "Слуги народу"

Глава митної служби Максим Нефьодов є одним зі спікерів тижневих курсів для майбутніх народних депутатів від партії "Слуга народу", організованих Київською школою економіки (КШЕ) в Трускавці.

"На жаль, мені ніхто не проводив курсів молодого бійця, коли я прийшов у 2015-му... Тому ділюся тими уроками, які особисто я отримав за п'ять років", - написав Нефьодов у соцмережі Facebook у понеділок.

Серед тез він зазначив: "Більше фокусу. Краще щось зробити на 90%, ніж усе на 10%. Більше роботи зі стейкхолдерами, а не антагонізму та конкуренції. Більше довіри, а не "всі домовляються з усіма".

Як повідомлялося з посиланням на КШЕ, депутати від "Слуги народу" з 29 липня по 4 серпня проходять інтенсивні навчальні курси в Трускавці. Депутатів навчатимуть 22 інструктори та 12 модераторів. Планується, що вони працюватимуть за конкретними законодавчими проектами "слуг народу".

Лекції новообрані народні депутати слухатимуть з 8:30 до 21:30. Крім професорів КШЕ курс читатимуть також інші визнані на ринку праці фахівці. В комплексі з лекційними заняттями студенти працюватимуть у групах для закріплення отриманих знань.

За результатами позачергових виборів до Верховної Ради партія "Слуга народу" отримує в парламенті за партійними списками 124 місця, ще 130 депутатів цієї політичної сили перемогли на одномандатних округах. Отже, партія "Слуга народу" забезпечила собі більшість у Верховній Раді - 254 мандати. Всі майбутні нардепи від партії раніше не були парламентаріями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА