21:32 15.07.2019

Парк 95-ї ОДШБр ЗСУ поповнився новими БТР-3ДЄ

1 хв читати
Парк 95-ї ОДШБр ЗСУ поповнився новими БТР-3ДЄ

Парк техніки 95-ї окремої десантно-штурмової бригади (ОДШБр) Збройних сил України (ЗСУ) поповнився новими зразками техніки українського виробництва, зокрема, БТР-3ДЄ, десантники обкатали її на бригадних тактичних навчаннях, повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України "Армія Інформ".

Як наголошується в повідомленні, військовослужбовці високо оцінили ходову частину, посилений броньовий захист і вогневу міць, бортовий комп'ютер, сигнали нічного бачення, засоби зв'язку, ергономічність бойової машини. Поруч з військовослужбовцями перебували представники заводу-виготовлювача, які вивчали недоліки, які виявилися в ході експлуатації техніки на полігоні, а також фіксували побажання військовослужбовців з розміщення обладнання в бойових машинах.

Також високу оцінку нові зразки української техніки отримали від військовослужбовців НАТО, які проводять спільні тренування з бійцями ЗСУ. "На нинішніх навчаннях я вперше побачив ці бойові машини українського виробництва. Вони викликають захоплення і в вогневому ураженні, і в можливостях пересуватися на місцевості. Це потужна і сучасна техніка, вона за деякими характеристиками перевершує багато іноземних зразків", - зазначив лейтенант Збройних сил Канади Мартін Вікс.

Бригадно-тактичні навчання 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗС України пройшли на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Львівській області та завершилися 14 липня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА