19:10 16.06.2019

Бойовики в неділю здійснили 9 обстрілів позицій в зоні ООС, поранений один український військовий

1 хв читати
Бойовики в неділю здійснили 9 обстрілів позицій в зоні ООС, поранений один український військовий

Незаконні збройні формування в неділю з початку доби здійснили дев'ять обстрілів позицій в зоні операції Об'єднаних сил (ООС), один український військовослужбовець отримав поранення.

"З початку доби ворог дев'ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у зведенні на сторінці ООС у Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили шість обстрілів позицій ООС, з них: двічі поблизу Водяного, у напрямку Пікузи і Ужівки - з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; Талаківки у напрямку Пікузи - з великокаліберного кулемета; поблизу Павлополя, навколо Українського - з автоматичних гранатометів; околиці Новотроїцького, у напрямку Докучаєвська - з великокаліберного кулемета; Лебединського, у напрямку Саханки - з великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили три обстріли позицій ООС: поблизу Кримського, у напрямку Донецького - зі стрілецької зброї; Новотошківського, у напрямку Донецького - з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; околиці Південного, у напрямку шахти ім.Гагаріна - автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА