20:37 10.06.2019

Сервіс BlaBlaCar до кінця 2019 року має намір монетизувати послуги в Україні

1 хв читати
Сервіс BlaBlaCar до кінця 2019 року має намір монетизувати послуги в Україні

Сервіс пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar має намір до кінця 2019 року монетизувати свої послуги в Україні, повідомили в прес-службі компанії, відповідаючи на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

У BlaBlaCar зазначають, що для визначення оптимальної моделі монетизації в Україні, в листопаді 2018 року і на початку квітня 2019 року компанія проводила тести, які засвідчили, що "українці готові платити за якісний онлайн-сервіс".

"Ми регулярно проводимо тести для того, щоб зрозуміти, яка модель була б оптимальною для монетизації в Україні, й отримати зворотний зв'язок від користувачів. Результати нам подобаються", - йдеться в повідомленні компанії.

При цьому на запитання про формат і розмір плати за послугу, у BlaBlaCar відповіли, що наразі компанія шукає оптимальне рішення.

BlaBlaCar (Франція) - найбільший у світі міжнародний онлайн-сервіс пошуку автомобільних попутників, заснований у 2006 році. Компанія працює у 22 країнах світу, сукупна аудиторія проекту перевищує 70 млн людей.

На сьогодні сервіс монетизується у Франції, Бельгії, Іспанії, Португалії, Великій Британії, Італії, Німеччині, Польщі.

На ринок України BlaBlaCar вийшов на початку 2014 року, купивши український стартап "Подорожник".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА