07:35 27.05.2019

За добу бойовики тричі порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

1 хв читати
За добу бойовики тричі порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"26 травня озброєні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

Всі випадки порушень бойовиками режиму тиші зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": біля Гнутового - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; у Чермалика - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки, 26 травня один бойовик був поранений.

З початку поточної доби бойовики з мінометів калібру 82-мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів один раз обстріляли українські позиції поблизу Зайцевого в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА