18:14 15.04.2019

У гардеробі черкаської гімназії було розпорошено сльозогінний газ, порушено справу

1 хв читати
У гардеробі черкаської гімназії було розпорошено сльозогінний газ, порушено справу

За фактом розпилення сльозогінного газу в Першій міській гімназії м. Черкаси розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури Черкаської області, встановлено, що близько 11:45 понеділка в гардеробній кімнаті зазначеної гімназії розпорошено газ з газового балончика. Внаслідок інциденту до Черкаської обласної дитячої лікарні було госпіталізовано 55 дітей віком від 6 до 16 років із діагнозом "отруєння невідомою речовиною". Нині стан дітей покращився.

На місце події виїжджали співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій, поліції Черкаської області, швидкої допомоги, керівництво місцевої прокуратури.

"Під час огляду місця події правоохоронці вилучили балончики із сльозогінним газом; встановлюють коло осіб, причетних до його розпилення", - йдеться в повідомленні.

Нині слідство триває, відбуваються необхідні слідчі та процесуальні дії.

Раніше цього дня на сайті Міністерства охорони здоров'я України повідомлялося, що в школі №1 Черкас 75 учнів отруїлися невідомою речовиною, з них 38 дітей госпіталізували.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА