08:10 06.04.2019

До суду направлено обвинувальний акт проти таксиста, який збив на смерть людину в Харківській області

1 хв читати
До суду направлено обвинувальний акт проти таксиста, який збив на смерть людину в Харківській області

Прокуратура направила до Куп'янського районного суду Харківської області обвинувальний акт щодо 37-річного таксиста, підозрюваного в тому, що він скоїв смертельну аварію і залишив збитих пішоходів у небезпеці (ч.2 ст.286, ч.1 ст.135 Кримінального кодексу України).

"Відповідно до санкцій статей, водієві загрожує до 8 років позбавлення волі", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Аварія сталася 20 жовтня минулого року в с.Глушківка Куп'янського району Харківської області. Водій автомобіля Opel на швидкості понад 100 км / год збив двох людей, які переходили дорогу, і, не зупиняючись, поїхав з місця події.

У результаті аварії обидва пішоходи отримали численні ушкодження. Від отриманих травм 41-річний чоловік наступного дня помер у лікарні, а 34-річна жінка з важкими тілесними ушкодженнями досі знаходиться на лікуванні.

Підозрюваного затримали через два дні після ДТП. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який, за попередніми даними, таксував, щоб заробити на життя. Чоловік заперечував свою причетність до аварії. Він сховав машину і стверджував, що автомобіль у нього викрали, але ця версія була спростована на початку досудового слідства.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА