17:56 04.04.2019

МАУ скоригує літній розклад через затримку постачання Boeing 737 MAX

2 хв читати
МАУ скоригує літній розклад через затримку постачання Boeing 737 MAX

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) корегує літній розклад у частині скорочення низки рейсів та інтенсивності польотів через затримку поставки літаків Boeing 737 MAX, йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії.

"Основною причиною змін стала затримка поставки літаків Boeing 737 MAX, які мали розпочати роботу на регулярних рейсах МАУ із середини квітня поточного року. Однак у зв'язку з тим, що експлуатація цього типу ПС призупинена до завершення розслідування, поставка трьох Boeing 737 MAX для авіакомпанії МАУ відкладається", - зазначили в авіакомпанії.

Через відсутність запланованих на цей період літаків МАУ зменшить кількість рейсів для таких напрямків, як Афіни, Стамбул та Єреван.

"Рейси між Києвом та Вінницею буде скасовано. Також у квітні, травні і червні передбачаються скасування деяких рейсів із Києва до Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська, Баку, Мінська, Риги, Женеви, Аммана та Анкари. Пасажири, яких торкнулись зміни розкладу, отримають повідомлення і пропозиції з альтернативними датами вильоту або маршруту", - наголошують у МАУ.

За словами директора з комунікацій МАУ Євгенії Сацької, авіакомпанія перерозподіляє наявний флот і докладає всіх зусиль для виконання зобов'язань перед своїми клієнтами, щоб забезпечити пасажирам можливість дістатися до місць призначення.

Усі зміни в розкладі відображені в системах бронювання, у разі додаткових коректив авіакомпанія оперативно інформуватиме про зміни.

Як повідомлялося, цього року МАУ планує отримати щонайменше три літаки Boeing 737 MAX 8. Авіакомпанія уважно стежить за ходом розслідування, офіційними повідомленнями FAA і концерну Boeing та перебуває в постійному діалозі з виробником авіатехніки.

У середині березня Державна авіаційна служба України у зв'язку з катастрофами літаків Boeing 737-8 MAX, точні причини яких ще розслідують, вирішила призупинити польоти Boeing 737-8 MAX та 737-9 MAX в Україні.

Лайнери Boeing-737 MАХ 8 використовують на комерційних рейсах із травня 2017 року. За даними Boeing, до 1 січня 2019 року операторам поставлено 350 таких повітряних суден.

Авіакомпанію "Міжнародні авіалінії України" засновано в 1992 році. Сполучає Україну з понад 80 містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу та країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у більше ніж 3 тис. міст світу. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень.

На сьогодні до складу флоту МАУ входить 41 авіалайнер різних модифікацій, із середнім віком 11,6 року. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності, одним з її кінцевих бенефіціарів є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА