19:14 24.03.2019

Трамп з'явився в Twitter після доби мовчання

2 хв читати

Відомий активністю в Twitter президент США Дональд Трамп у неділю перервав мовчання в цій соцмережі, яке тривало відтоді, як у ніч на суботу стало відомо про завершення підготовки доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера про можливе втручання Росії у вибори 2016 року в США.

Однак він лише побажав передплатникам доброго дня і повторив гасло "Зробимо Америку знову великою".

Американське видання The Hill нагадало, що суботу Д.Трамп провів у своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді, де зіграв у гольф з американським виконавцем Кід Роком. За свідченням одного з помічників Д. Трампа, зазначає The Hill, президент перебуває в "чудовому настрої".

Раніше в неділю агентство Associated Press повідомило, що генеральний прокурор США Вільям Барр обговорює зі своїми радниками деталі доповіді Роберта Мюллера про можливе втручання Росії у вибори 2016 року в США, з'ясовуючи, наскільки повно документ можна розкривати Конгресу і громадськості.

За даними обізнаних співрозмовників агентства, В.Барр близький до того, щоб опублікувати перші деталі доповіді вже в неділю.

Доповідь, складена Р.Мюллером, носить конфіденційний характер, тому саме В.Барр буде вирішувати, в якому обсязі її надавати Конгресу і громадськості.

Associated Press відзначає, що рішення генпрокурора про те, яку саме частину доповіді оприлюднювати, породить протистояння з демократами в Конгресі, оскільки вони вважають, що доступ має бути забезпечений до всіх висновків Р.Мюллера, а також до підтверджувальних свідчень щодо того, чи координувалася передвиборча кампанія Дональда Трампа з Росією, і чи мав намір президент пізніше чинити перешкоди розслідуванню.

У ніч на суботу стало відомо, що Р.Мюллер завершив розслідування передбачуваного втручання РФ у американські вибори 2016 року і передав доповідь генпрокурору.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА