17:48 19.12.2018

Суд відмовився задовольнити позов Насірова з вимогою відшкодувати 1 млн грн зі сторони кардіолога, який давав свідчення в суді

2 хв читати

Шевченківський районний суд Києва на засіданні в середу відмовив у задоволенні позову голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова до кардіолога Максима Соколова, який за зверненням Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) свідчив про стан здоров'я Р.Насірова на суді у 2017 році.

"Суддя повернулася з дорадчої (кімнати) й оголошує рішення у справі Насірова проти лікаря Соколова. Суддя повністю відмовила в задоволенні позову Насірова до лікаря Соколова", - йдеться в повідомленні організації "Центр протидії корупції" (ЦПК) у Twitter.

Лікар М.Соколов під час судового засідання, зокрема, зазначив, що після того, як він давав тоді свідчення в суді, адвокати Р.Насірова сказали: "Ми вам іще покажемо".

Як повідомлялося, Р.Насіров вимагав від кардіолога М.Соколова відшкодування в 1 млн грн.

"...у Шевченківському суді міста Києва розглядатимуть справу лікаря, який свідчить у кримінальному провадженні Романа Насірова. Лікар - Максим Соколов, інтервенційний кардіолог, який працює в Інституті кардіології ім. академіка М.Д.Стражеска", - написала в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Вона повідомила, що НАБУ зверталося до Інституту кардіології з проханням здійснити обстеження стану здоров'я Р.Насірова. Пізніше кардіолог М.Соколов як голова комісії давав свідчення в суді у справі глави ДФС.

"Перебуваючи під присягою і відповідаючи на запитання судді, він озвучив факти про стан здоров'я Насірова. Насіров подав цивільний позов до суду, тому що ці дані оголосили без його дозволу. Паралельно адвокати Насірова подали до поліції заяву про порушення кримінальної справи з тієї самої причини. В суді від лікаря Насіров вимагає 1 млн грн відшкодування", - написала У.Супрун.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА