20:28 17.11.2018

Трамп заявив, що вірить віце-президенту Пенсу на всі 100%

2 хв читати
Трамп заявив, що вірить віце-президенту Пенсу на всі 100%

Президент США Дональд Трамп заявив у суботу, що не ставить під сумнів лояльність віце-президента Майкла Пенса.

"Ні, я не маю жодного сумніву в його лояльності. Він лояльний на 100%. Все це вигадки", - прокоментував він журналістам публікацію "Нью-Йорк таймс", в якій стверджувалося зворотне.

"У мене і сумнівів ніяких не було. Він боєць. Він продовжує залишатися зі мною з того моменту, як я виграв первинні вибори", - сказав Д.Трамп журналістам на галявині Білого дому перед відльотом до Каліфорнії, де продовжують бушувати природні пожежі.

За словами президента, редакція "Нью-Йорк таймс" ніколи не зв'язувалася з ним для того, щоб отримати його коментар щодо цієї теми.

Напередодні з офіційним спростуванням повідомлення "Нью-Йорк таймс" виступив Білий дім.

М.Пенс, який знаходиться в Папуа-Новій Гвінеї, повідомив, що обговорив з Д.Трампом цю публікацію, і що "обидва добряче посміялися над нею".

За даними видання, під час приватних бесід зі своїми помічниками Д.Трамп кілька разів питав у них, чи відданий йому М.Пенс. "То в одній, то в іншій розмові він ставив помічникам і радникам цілеспрямоване питання: чи відданий Майк Пенс?", - пише "Нью-Йорк таймс" у п'ятницю.

При цьому газета зазначає, що він ставив це питання "так багато разів", що викликав серйозну стурбованість у деяких своїх радників. За їхніми словами, подібні розпитування з боку Д. Трампа зазвичай вказують на те, що його хтось "все більше і більше дратує".

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА