08:24 17.11.2018

Трамп має сумніви у відданості віце-президента Пенса

2 хв читати
Трамп має сумніви у відданості віце-президента Пенса

Президент США Дональд Трамп неодноразово піднімав у розмовах зі своїми радниками питання про відданість віце-президента країни Майка Пенса, пише в п'ятницю газета "Нью-Йорк таймс".

За даними видання, в ході приватних бесід зі своїми помічниками він кілька разів запитував у них, чи відданий йому М.Пенс. "То в одній, то в іншій розмові він ставив помічникам і радникам цілеспрямоване питання: чи відданий Майк Пенс?", - пише "Нью-Йорк таймс".

При цьому газета зазначає, що він ставив це питання "так багато разів", що викликав серйозну стурбованість у деяких своїх радників. За їх словами, подібні розпитування з боку Д. Трампа зазвичай вказують на те, що його хтось "все більше і більше дратує".

На питання про відданість віце-президента США помічники американського лідера відповідали по-різному. Більшість співробітників Білого дому виступили на підтримку М.Пенса, тоді як інші радники Д. Трампа припустили, що віце-президент, можливо, просто "використовує ситуацію в своїх цілях".

Тим часом, заступник офіційного представника Білого дому Хоган Гідлі відкинув повідомлення про те, що у Д. Трампа існують будь-які сумніви з приводу лояльності М.Пенса. "Президент повністю підтримує віце-президента і думає, що він чудово виконує роботу, допомагаючи реалізувати політичні курси цієї адміністрації", - сказав Х.Гідлі.

Раніше в листопаді під час однієї з бесід Д.Трамп запитав у М.Пенса, чи буде він його кандидатом на пост віце-президента під час наступних президентських виборів 2020 року. "Майк, ти будеш моїм кандидатом на пост віце-президента?" - запитав американський лідер, у відповідь М.Пенс ствердно кивнув головою, що викликало гучні оплески серед співробітників Білого дому.

Однак деякі радники Д. Трампа розповіли "Нью-Йорк таймс", що президент США розглядає в якості можливого кандидата на цю посаду на виборах у 2020 році Ніккі Гейлі, яка раніше оголосила, що збирається покинути пост постійного представника США при ООН.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Серед постраждалих у Харкові дітей один хлопчик важкому стані, повідомив мер

"Укренерго" закликає до економного споживання е/е ввечері, щоб уникнути графіків відключень

СБУ затримала жительку Київщини, яка передавала ворогу інформацію про оборону Києва у 2022 році

Окупанти вдарили по Харкову, постраждало троє дітей - Синєгубов

Рада продовжила дію воєнного стану та загальної мобілізації

В Івано-Франківській області ліквідовано пожежу на об'єкті критичної інфраструктури після атаки ворога - ДСНС

Уночі 9 та 10 травня в Україні заморозки на поверхні ґрунту

У четвер в Україні без опадів, лише в Карпатах і Криму короткочасні дощі, на поверхні ґрунту заморозки

Через бойові дії та ворожу атаку є знеструмлення в дев'яти областях - "Укренерго"

Унаслідок нічного удару по Білозерці загинула жінка, постраждали троє людей - Херсонська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА