19:39 16.11.2018

Corum Group виготовив новий вентилятор головного провітрювання для ІнГЗК

2 хв читати
Corum Group виготовив новий вентилятор головного провітрювання для ІнГЗК

Corum Group, бізнес-блок у складі "ДТЕК Енерго", поставив вентилятор головного провітрювання на Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат (ІнГЗК, Кривий Ріг Дніпропетровської обл.) замість повністю відпрацьованого ресурс вентилятора, який пропрацював на комбінаті 25 років.

Відповідно до прес-релізу Corum у п'ятницю, обладнання, виготовлене на Дружківському машзаводі, вже введено в експлуатацію і зможе забезпечити підприємство чистим повітрям, мінімум, на 14 років.

"Вентилятори - це обладнання, яке вимагає жорсткого дотримання стандартів: великі габарити не дозволяють транспортувати його в зібраному вигляді, тому він збирається на місці експлуатації", - цитує прес-служба директора з виробництва Corum Group Олександра Дятлова, який додав, що близько половини шахт пострадянського простору оснащено саме вентиляторами виробництва Corum.

Вентилятори призначені для головного провітрювання шахт і копалень з глибиною залягання до 500 метрів, а також для використання на металургійних, хімічних та інших заводах для переміщення повітря і неагресивних газів. Продуктивність становить до 270 куб. м / сек, депресія - близько 5700 Па.

Сполучення нового вентилятора з існуючими вентиляційними каналами і установка його на старий фундамент дозволяє скоротити час і витрати на його установку.

У прес-релізі нагадується, що минулого року Corum завершив будівництво вентиляційної установки головного провітрювання "під ключ" з двома осьовими вентиляторами на Запорізькому залізорудному комбінаті і виробництво центробіжного вентилятора для шахти "Дніпровська" ДТЕК Павлоградвугілля. Устаткування вироблено на підприємстві "Корум Дружківський машинобудівний завод".

Corum Group об'єднує машинобудівні активи фінансово-промислової групи СКМ. У 2017 році частка експорту компанії виросла до 41%, ключові країни присутності - Росія, Казахстан, Польща, В'єтнам, Естонія.

ІнГЗК входить до групи "Метінвест", основними акціонерами якої є СКМ (71,24%) і група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА