10:48 15.11.2018

Прокурора та начальника військової служби перевіряють через порушення у е-деклараціях

1 хв читати
Прокурора та начальника військової служби перевіряють через порушення у е-деклараціях

Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами повних перевірок декларацій прокурора Київської місцевої прокуратури та начальника військової служби виявило ознаки кримінального правопорушення, пов’язаного з корупцією - декларування недостовірної інформації, повідомляє прес-служба агентства НАЗК.

Вказано, що відповідні обґрунтовані висновки затверджені на засіданні Нацагентства та направлені до Генеральної прокуратури і Національної поліції.

Зокрема, встановлено, що прокурор Київської місцевої прокуратури № 1 Максим Сірик у декларації за 2015 рік не вказав вартість придбаного у звітному році автомобіля, а також дохід від продажу іншого авто.

"Загалом встановлено відображення у декларації посадовця недостовірних відомостей на суму 432 088 гривень. Обґрунтований висновок щодо ознак кримінального правопорушення направлено до Генеральної прокуратури", - сказано у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що начальник служби військової частини А2062  Олег Кравець у декларації за 2016 рік не задекларував виплату військовослужбовцям у сумі 27 204 гривні, а також 400 тисяч гривень отриманої позики. Відповідний обґрунтований висновок  направлено до Національної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА