18:34 26.10.2018

Бойовики в п'ятницю здійснили три обстріли позицій ОС , є поранений

2 хв читати
Бойовики в п'ятницю здійснили три обстріли позицій ОС , є поранений

Незаконні збройні формування в п'ятницю три рази порушили режим тиші в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС), поранень дістав один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Російські окупаційні війська здійснили три обстріли позицій Об'єднаних сил. (...) Унаслідок ворожого вогню поранено одного українського військовослужбовця", - йдеться у вечірньому зведенні на сторінці прес-центру у Facebook.

Противник відкривав прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Кримського, Павлополя та Водяного.

"Підрозділи Об'єднаних сил, що обороняються, контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі та позиції. У всіх випадках відкриття вогню противником вживаються адекватні заходи, зокрема й превентивні", - наголосили у прес-центрі.

Шанхай. 26 октября. ИНТЕРФАКС - Запасы никеля, отслеживаемые Шанхайской фьючерсной биржей (SHFE), на этой неделе продолжили падение и сократились до минимума с июля 2015 года.

По данным торговой площадки, резервы никеля составляют 14,385 тыс. тонн, уменьшившись на 0,656 тыс. тонн (на 4,4%) по сравнению с прошлой пятницей.

Запасы алюминия уменьшились на 6,633 тыс. тонн (на 0,8%) - до 814,042 тыс. тонн. Это самый низкий объем за последние восемь месяцев, отмечает агентство Bloomberg.

Резервы цинка на этой неделе сократились на 5,063 тыс. тонн (на 9,5%) и составили 48,416 тыс. тонн, свинца - на 4,942 тыс. тонн (на 44,6%), до 6,139 тыс. тонн.

Между тем объемы меди на складах выросли на 8,154 тыс. тонн (на 5,8%) и достигли 148,943 тыс. тонн, олова - на 0,222 тыс. тонн (на 3,1%), до 7,395 тыс. тонн.

При этом объем резервов золота на SHFE за неделю уменьшился на 3,1% - до 744 килограммов, серебра - на 1,1%, до 1 млн 260,594 тыс. килограмм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА