19:15 18.10.2018

Coca-Cola призначила президентом ветерана компанії Брайана Сміта

1 хв читати
Coca-Cola призначила президентом ветерана компанії Брайана Сміта

Coca-Cola оголосила про ключові перестановки в керівництві компанії, включаючи призначення нового президента, а також про плани зміни головного фінансового директора.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, з 1 січня 2019 року президентом і головним операційним директором (COO) за рішенням ради директорів стане ветеран Coca-Cola Брайан Сміт. Зараз Б.Сміт, стаж якого в компанії складає 21 рік, займає пост президента групи EMEA (Європа, Близький Схід і Африка).

Призначення Б.Сміта на посаду президента і COO дозволить головному виконавчому директору Coca-Cola Джеймсу Квінсі, який займає цей пост з травня 2017 року, сфокусуватися на довгостроковому стратегічному розвитку компанії, наголошується в прес-релізі.

Джон Мерфі, президент групи Азіатсько-Тихоокеанського регіону (АТР) Coca-Cola, з 1 січня стане старшим віце-президентом і заступником головного фінансового директора компанії. Його буде підвищено до виконавчого віце-президента і головного фінансового директора з 16 березня 2019 року після звільнення з компанії Кеті Воллер.

К.Воллер, яка прослужила в Coca-Cola 32 роки, наразі обіймає посади виконавчого віце-президента і головного фіндиректора.

Акції Coca-Cola втрачають 0,2% під час торгів у четвер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА