20:53 17.10.2018

Десять постраждалих у Керчі перебувають у важкому стані, їхні особи поки що не встановлено

2 хв читати
Десять постраждалих у Керчі перебувають у важкому стані, їхні особи поки що не встановлено

Десять постраждалих унаслідок надзвичайної події в Керчі перебувають у важкому стані, їхні особи наразі не встановлено, повідомив представник оперативного штабу на місці трагедії в Керчі.

Виходячи з даних, які озвучив представник оперативного штабу зібраним на місці трагедії, в списках постраждалих значаться 40 людей, чиї особи встановлено, і ще десять осіб, які перебувають у важкому стані, тому немає можливості дізнатися інформацію про них.

"Є десять осіб, які перебувають у важкому стані, встановити (їхні особи - ІФ) поки що не можуть", - сказав представник оперативного штабу на зустрічі з родичами і жителями.

Тіла загиблих починають вивозити з коледжу Керчі, повідомили "Інтерфаксу" в єдиній чергово-диспетчерській службі (ЄЧДС) міста.

"Загиблих починають вивозити з будівлі, їх доправлять у міський морг на вулиці Желябова. Там здійснюватимуть й упізнання", - сказав представник служби.

Співрозмовник агентства також пояснив, що оточення з будівлі коледжу знімати поки що не планують, і зазначив, що незабаром там розпочнеться засідання республіканської комісії з НС.

У середу в Керченському політехнічному коледжі сталися вибух і стрілянина. В результаті, за останніми даними, загинули 19 людей. Спочатку було відкрито кримінальну справу за статтею "теракт", проте пізніше з'ясувалося, що вибух і стрільбу в коледжі влаштував один з його учнів - Владислав Росляков, який потім наклав на себе руки. Справу перекваліфікували на статтю "вбивство".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

Держгеокадастр запустив гарячу лінію для реєстрації геопросторових даних

Зеленський обговорив з конгресменами США постачання додаткових систем ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА