19:52 24.09.2018

Apple придбала додаток із розпізнавання музики Shazam

1 хв читати
Apple придбала додаток із розпізнавання музики Shazam

Компанія Apple завершила покупку мобільного додатка Shazam, який визначає назву музичних треків по звуку. Про це повідомляється на сайті компанії.

"З великою любов'ю до музики та інновацій ми дуже раді об'єднати наші команди, щоб надати користувачам ще більше можливостей відкривати, переживати і насолоджуватися музикою", - наводяться в повідомленні слова віце-президента Apple Music Олівера Шуссера.

У компанії відзначили, що в недалекому майбутньому додаток стане вільним від реклами. Shazam завантажили понад мільярд людей, ним користуються понад 20 млн разів у день, додали в Apple.

Компанія Apple оголосила про намір купити британський сервіс Shazam в грудні 2017 року за $ 401 млн. Того ж місяця джерела видання TechCrunch повідомили, що угода відбулася.

У лютому 2018 року Єврокомісія заявила, що оцінить покупку додатка за запитом Австрії, Франції, Ісландії, Італії, Норвегії, Іспанії та Швеції на відповідність законодавству ЄС. На її думку, угода може мати несприятливий вплив на конкуренцію. За підсумками перевірки, Єврокомісія схвалила покупку компанією Apple сервісу Shazam.
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА