17:04 10.09.2018

Смертельна ДТП в Одесі:суд заарештував без права застави водія BMW

1 хв читати
Смертельна ДТП в Одесі:суд заарештував без права застави водія BMW

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави 27-річного водія BMW, підозрюваного в скоєнні смертельної ДТП в Одесі 8 вересня, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"За клопотанням прокуратури Одеської області... узято під варту без права на заставу 27-річного водія BMW, підозрюваного в скоєнні смертельної ДТП в Одесі 8 вересня поточного року", - написала Л.Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Як повідомлялося, увечері 8 вересня в Одесі внаслідок зіткнення автомобілів BMW і Skoda на зупинці громадського транспорту загинули дві людини, ще п'ятеро постраждали. Пізніше один із постраждалих помер у кареті швидкої допомоги.

Як повідомила Л.Сарган, водій автомобіля BMW, рухаючись на великій швидкості на червоне світло, зіткнувся з автомобілем Skoda, яких від зіткнення відкинуло в різні боки узбіччя. BMW вилетів через трамвайні рейки та зачепив при цьому людей на зупинці громадського транспорту.

Правоохоронці Одеської області внесли відомості до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Імовірного винуватця ДТП - 27-річного водія BMW, який також дістав травм під час аварії, затримано. Йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА