08:45 08.09.2018

Іванка Трамп висловила свою версію щодо автора статті в NYT

1 хв читати
Іванка Трамп висловила свою версію щодо автора статті в NYT

Помічники американського президента Дональда Трампа вважають, що винним в витоках для анонімної статті в The New York Times є глава Білого Дому Джон Келлі. Про це повідомляє Vanity Fair з посиланням на джерела.

За даними видання, таку думку Трампу висловила дочка президента Іванка та його зять Джаред Кушнер. Вони вважають, що автором статті може бути Закарі Фуентес, заступник глави адміністрації президента США. За словами джерел, він діяв під керівництвом Келлі.

При цьому представник Білого дому заявив виданню, що це "неправда", а Фуентес заперечує, що писав статтю. Трамп також не погодився з цією теорією. У той же час заступник голови адміністрації не є єдиним підозрюваним, тому помічники президента продовжують шукати автора статті.

У статті NYT, написаній від імені співробітника Білого дому критикувався президент США. У зв'язку з цим Трамп запідозрив зраду. Згодом почалися пошуки її автора. Сенатор-республіканець Ренд Пол запропонував знайти автора статті за допомогою детектора брехні. У свою чергу WikiLeaks провела аналіз статті і прийшла до висновку, що вона була написана чоловіком у віці і консерватором.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА