08:39 25.07.2018

Apple вибачилася за проблему з новими Macbook Pro

2 хв читати

Компанія Apple вибачилася перед користувачами, які виявили, що через перегрів новий MacBook Pro з більш потужним процесором не може працювати на повну потужність. Заяву компанії наводить CNBC.

У компанії пояснили, що причиною проблеми стали недоліки в програмному забезпеченні. "Після додаткового тестування з робочими навантаженнями ми з'ясували, що в системі не вистачає цифрового ключа для системи охолодження, який впливає на систему терморегулювання і може привести до зниження частоти роботи процесора при навантаженнях на новому MacBook Pro", - йдеться в повідомленні.

Для вирішення проблеми компанії довелося випустити нове оновлення для операційної системи macOS - High Sierra 10.13.6. "Ми приносимо вибачення всім клієнтам, що зіткнулися з неоптимальною роботою системи", - звернулася прес-служба компанії до покупців нових девайсів. У компанії пообіцяли, що після установки оновлення ноутбуки будуть видавати заявлені показники роботи.

Оновлена ​​лінійка MacBook Pro представлена ​​компанією Apple 12 липня. Нові ноутбуки в версіях з 15-дюймовим і 13-дюймовим екраном оснащені процесорами Intel восьмого покоління. На MacBook Pro 15 встановлений шестиядерний чіп Core i9 з тактовою частотою 2,9-4,8 ГГц, а більш мініатюрна версія з 13-дюймовим екраном комплектувалася чотирьохядерним Core i7 з частотою 2,7-4,5 ГГц. Відповідно до заяв Apple, MacBook Pro 15 з новим чіпсетом мав бути на 70% могутніше свого попередника, а MacBook Pro 13 - в два рази.

Однак уже через кілька днів з'ясувалося, що перегрів нових пристроїв призводить до того, що вони, навпаки, працюють повільніше попередніх моделей. Увагу на це звернув блогер Дейв Лі, який опублікував огляд на новий девайс на своєму каналі на YouTube. Для порівняння він провів тест нового ноутбука, попередньо помістивши його в холодильник - через деякий час апарат почав працювати помітно швидше.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

Ворог атакував Нікополь, постраждав чоловік - голова ОВА

Президент Грузії наклала вето на закон про "іноагентів"

Унаслідок ворожого обстрілу в Чернігівській області постраждав чоловік - голова ОВА

У Херсонській області окупанти скинули вибухівку з дрона, загинув чоловік, поранено жінку - голова ОВА

У Дніпропетровській області громадянин напав на військовослужбовця ТЦК, розпочато кримінальне провадження - Сухопутні війська ЗСУ

Ситуація на фронті залишається напруженою, від початку доби зафіксовано 66 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Міноборони запустило електронну чергу в ТЦК і СП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА