16:18 11.07.2018

Житель Запоріжжя 4-й день перебуває у комі в Туреччині після побиття туристом з РФ

2 хв читати
Житель Запоріжжя 4-й день перебуває у комі в Туреччині після побиття туристом з РФ

Російський турист у Туреччині побив мало не до смерті 57-річного жителя Запоріжжя, внаслідок чого той четвертий день перебуває в комі, повідомляють у запорізькому туристичному агентстві "Ліга-Тур-Сервіс", що є посередником між туристами і туроператором Join Up!.

За даними турагентства, 6 липня запорізькі туристи вилетіли до Туреччини, в готель Ganita holiday village у м. Аланія, провінція Анталія. Наступного дня, 7 липня, 57-річний житель Запоріжжя дістав важких травм унаслідок того, що на території готелю його побив громадянин РФ. Непритомного запорожця госпіталізували до реанімації лікарні м. Аланія, він четвертий день перебуває в комі.

За словами директора турагентства Євгена Тітова, громадянин РФ, який вчинив бійку, зайшов на територію готелю, де відпочивали українські туристи, з сусіднього готелю.

У турагенції з'ясували, що під час госпіталізації до медзакладу Аланії запорожець перебував у стані алкогольного сп'яніння, що не дає йому права на страхові компенсації.

"Згідно з довідкою з турецької лікарні, наш турист був в алкогольному сп'янінні. Можливо, російський турист теж був в алкогольному сп'янінні. При цьому в страховому полісі чітко описано, що за настання страхового випадку лікування компенсують, якщо турист перебував у стані алкогольного сп'яніння до певного відсотка - тобто 0,5 проміле в крові. У нашого туриста знайдено майже 2,8 проміле в крові. Тобто страхова компанія не покриває витрати на лікування або щось інше. Ну, або, не дай Боже, тільки в разі смерті вони виплачують", - повідомив Є.Тітов.

При цьому директор турагентства зазначив, що дружина постраждалого повідомляє, що не має коштів ні оплатити його лікування, ні транспортувати чоловіка додому. "Я зателефонував туроператору кілька разів, написав йому, змалював усю ситуацію, так само написав листа безпосередньо до консульства України в Туреччині, теж розіслав у медіа всю цю інформацію, щоб якось допомогли, щоб ситуацію помітили. Тому що наразі у людей там грошей на транспортування його назад в Україну немає", - розповів Є.Тітов.

У "Ліга-Тур-Сервіс" розповіли, що, за словами родичів постраждалого туриста, нині консульство України в Туреччині не вдається до жодних дій для допомоги запорожцям, що потрапили у важку ситуацію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА