07:05 13.06.2018

Правоохоронцю, який передав арештоване майно стороннім особам, повідомлено про підозру

1 хв читати
Правоохоронцю, який передав арештоване майно стороннім особам, повідомлено про підозру

Київському слідчому поліції, який незаконно передав арештоване майно на суму майже 1,8 млн грн стороннім особам, повідомлено про підозру, повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

"Прокуратурою м.Києва повідомлено про підозру слідчому відділу Оболонського УП ГУ ПП в м.Києві, який перевищуючи свої службові повноваження, протиправно передав арештоване майно третім особам, завдавши понад 1,8 грн збитків компанії-власнику", - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок.

Як з'ясували співробітники прокуратури, до працівника поліції, який проводив розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на отримання суми бюджетного відшкодування посадовими особами, звернулась особа з пропозицією незаконного заволодіння арештованим майном, яке фігурувало в зазначеному виробництві.

"Дотримуючись заздалегідь розробленого злочинного плану і маючи на руках дозвіл суду тільки на огляд товарно-матеріальних цінностей, слідчий безпідставно виключив зі складського приміщення 42 дерев'яних ящики з обладнанням для газоперекачувальних агрегатів, що належали приватній компанії, і передав їх третім особам", - сказано в повідомленні.

Внаслідок зазначених протиправних дій згідно з висновком експерта за результатами проведення судової товарознавчої експертизи, приватній компанії було завдано збитків на суму майже 1,8 млн грн.

Правоохоронцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 365 КК України і за клопотанням прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА