08:26 05.06.2018

Остаточна версія закону про Антикорупційний суд надійде до ВР у четвер після засідання профільного комітету в середу

2 хв читати
Остаточна версія закону про Антикорупційний суд надійде до ВР у четвер після засідання профільного комітету в середу

Остаточна версія законопроекту про Антикорупційний суд надійде до Верховної Ради 7 червня після засідання профільного комітету парламенту напередодні в середу, зазначає лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

"У середу, 6 червня, після того, як буде розглянуто більшість поправок до цього закону, найімовірніше відбудеться ще одне засідання профільного комітету, який і ухвалить рішення з цього питання. І тоді всі фракції парламенту отримають письмово ці речі, проаналізують і приймуть рішення до ранку четверга", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок увечері.

А.Герасимов переконаний, що в четвер уранці парламент України проголосує за створення Антикорупційного суду. "Тому що це ініціатива президента України, вона підтримується Венеціанською комісією. Зараз ми увійшли до розгляду цього законопроекту, і в четвер уранці ми вийдемо на ухвалення рішення", - прогнозує він.

У свою чергу представник Кабінету Міністрів у парламенті Вадим Денисенко (фракція "Блок Петра Порошенка") зазначив, що на сьогодні в парламенті наразі немає остаточної редакції законопроекту про Антикорупційний суд.

"Так, ми йдемо в одному напрямку, але ми не розуміємо, насправді, якою буде остаточна редакція, в якій ці правки будуть винесені комітетом до сесійної зали. Комітет перед цим збирався, прийняв усі правки, які були, окрім двох найбільш важливих. Було вирішено винести їх за дужки і спеціально відкласти на останній момент перед голосуванням, щоб мати можливості для дискусії", - зазначив В.Денисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА