12:00 24.04.2018

У Запорізькій області вибухнула, ймовірно, граната "РГД-5"

1 хв читати

Вибух невідомого пристрою, імовірно, гранати "РГД-5", стався напередодні ввечері в смт Мирне Мелітопольського району Запорізької області, постраждав голова селищної ради.

Як повідомив у вівторок відділ комунікації поліції Запорізької області, інформація про вибух біля приватного будинку на вул. Садовій в смт Мирне надійшла близько 21.00.

Унаслідок вибуху постраждав голова Мирненсько селищної ради, 1963 року народження, його доправлено до Мелітопольської районної лікарні. За даними лікарів, чоловік дістав незначні тілесні ушкодження, його життю нічого не загрожує.

За попередніми даними, біля воріт приватного будинку стався вибух гранати "РГД-5". З місця події вилучено металеві фрагменти і важіль детонатора УЗРГМ та направлено на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА