11:10 16.04.2018

У Києві намагався застрелитися співробітник СБУ, на Київщині застрелився колишній правоохоронець

1 хв читати
У Києві намагався застрелитися співробітник СБУ, на Київщині застрелився колишній правоохоронець

У Києві намагався покінчити життя самогубством рядовий працівник Служби безпеки України, вистреливши в себе з пістолета, він у важкому стані перебуває в лікарні. У Київській області з нагородного пістолета застрелився колишній співробітник правоохоронних органів.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Головного управління Нацполіції Києва, 14 квітня в Оболонському районі столиці чоловік намагався вчинити самогубство, вистріливши в себе з пістолета. "Його доправлено до лікарні, відкрито кримінальне провадження за фактом спроби самогубства", - розповіли в главку.

Джерело в правоохоронних органах уточнило, що йдеться про рядового офіцера СБУ, спроба самогубства не пов'язана з його службовою діяльністю.

У прес-службі ГУ Нацполіції Київській області агентству розповіли, що 14 квітня в Києво-Святошинському районі застрелився чоловік із нагородного пістолета. Відкрито кримінальне провадження за фактом самогубства за ст. 115 КК України.

За інформацією джерела, ця людина раніше служила в поліції та СБУ, останнім часом ніде не працювала. Співрозмовник агентства зазначив, що, за даними слідства, самогубство не пов'язане з попередніми місцями роботи чоловіка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА