18:41 02.04.2018

Бойовики знову зірвали розведення військ біля Станиці Луганської

1 хв читати
Бойовики знову зірвали розведення військ біля Станиці Луганської

Незаконні збройні формування (НЗФ) продовжують ігнорувати вимоги режиму тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін поблизу населеного пункту Станиця Луганська (Луганська обл.), заявляють в Українській стороні Спільного центру контролю і координації (СЦКК).

"Незважаючи на введення з 30 березня всеосяжного режиму "Пасхального перемир'я" за всією лінією зіткнення сторін на Сході України увечері 1 квітня російсько-окупаційні війська в черговий раз застосували тут стрілецьку зброю. Обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, розташованій на тимчасово непідконтрольній уряду України території. Про зазначене Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок увечері на сторінці прес-центру штабу АТО.

Українська сторона СЦКК зазначає, що бойовики систематично здійснюють провокаційні обстріли району Станиці Луганської, метою яких є зірвати розведення сил і засобів сторін у цьому районі, і продовжувати використовувати зайняті ними позиції для здійснення своїх дій.

"Українська сторона СЦКК укотре наголошує, що підрозділи Збройних сил України готові до відведення своїх сил і засобів на цій ділянці розведення у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкової рішення Тристоронньої контактної групи", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА