08:57 22.03.2018

Генпрокуратура запобігла незаконній передачі майна Реабілітаційного центру "Конча-Заспа" в приватну власність

1 хв читати
Генпрокуратура запобігла незаконній передачі майна Реабілітаційного центру "Конча-Заспа" в приватну власність

Генеральна прокуратура України (ГПУ) запобігла незаконній передачі майна Реабілітаційного центру "Конча-Заспа" Ради профспілки працівників органів Державної митної служби України, а саме житлового будинку, в приватну власність, повідомила прес-служба Генпрокуратури.

"Генеральна прокуратура України здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного відчуження посадовими особами реабілітаційного центру "Конча-Заспа" Ради профспілки працівників органів Державної митної служби України об'єктів нерухомого майна в особливо великих розмірах за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час досудового розслідування правоохоронці здійснили тимчасовий доступ до речей і документів, які містились у Києво-Святошинському райсуді, та підтверджують вчинення злочину.

"Вчинення кримінального правопорушення стало можливим, крім іншого, внаслідок укладення правочинів, які не відповідали інтересам членів профспілки та без їхньої згоди", - зазначили в прокуратурі.

Нині суддя Печерського райсуду м. Києва своєю постановою наклав арешт на нерухоме майно.

У Генпрокуратурі також зазначають, що реабілітаційний центр використовує земельну ділянку, передану державою в тимчасове користування. Нині у будинках профспілки живуть народні депутати України, керівники державної фіскальної та митної служб, інші високопоставлені особи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

Україна отримала зброю від деяких партнерів із дозволом завдавати ударів по Росії - глава МЗС Латвії

Майно ексміністра освіти України Табачника та митрополита РПЦ Лазаря передано в управління держави

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА