12:20 19.02.2018

Синоптики прогнозують незначне похолодання

1 хв читати
Синоптики прогнозують незначне похолодання

 У найближчу добу, 20 лютого, спокійну погоду в Україні визначатиме антициклон із центром над північчю України; нічна температура дещо знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок в Україні без опадів. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 6-11° морозу, в західних і у Вінницькій області до 15° морозу; вдень 0-5° морозу, на півдні та в Закарпатті 0-5° тепла.

У Києві у вівторок без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 6-8°, удень 1-3° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 20 лютого найвищу температуру вдень було зафіксовано на позначці +9,2° в 1925 році, а найнижчу вночі -25,0° в 1895 році.

У середу, 21 лютого, в Україні без істотних опадів. На дорогах у всій країні, крім південної частини, місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, в північних, Полтавській і Харківській областях подекуди 11-13° морозу; вдень 1-6° морозу, на півдні країни близько 0°, у Закарпатті 1-6° тепла.

У Києві в середу без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 3-5° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА