12:33 04.02.2018

У Києві розпочався "Марш за майбутнє"

1 хв читати
У Києві розпочався "Марш за майбутнє"

У центрі Києва в неділю почався "Марш за майбутнє" з критикою на адресу президента України Петра Порошенка і чинної влади, організований партією "Рух нових сил" екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Кілька тисяч людей зібралися у парку імені Шевченка в центрі Києва в неділю. Відбувся невеликий мітинг, на якому оратори з постаменту біля пам'ятника Шевченку розповідали присутнім про мету акції та виступали з критикою влади. Зокрема, один із лідерів "Руху нових сил", екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе зазначив, що "настав час мирно наступати на владу, яка не хоче дослухатися до вимог українського суспільства".

Потім мітингувальникам розповіли про план руху маршу, який було скориговано у зв'язку з іншими акціями, що проходять у центрі Києва. Згідно з озвученим планом, протестувальники мають намір пройти від парку Шевченка вул. Володимирською, потім по вул. Михайлівською спуститися до Хрещатика в районі майдану Незалежності, після чого повернути на Європейську площу, де відбудеться новий мітинг.

Учасники ходи організованою колоною рушили запланованим маршрутом. У руках вони тримають державні прапори України, червоно-чорні прапори, різні банери і транспаранти з критикою влади, зокрема, з вимогою імпічменту президента. Колону супроводжують правоохоронці. Крім того, кордони поліції та Нацгвардії і автомобілі перекривають суміжні вулиці Володимирській, по якій зараз йдуть мітингувальники.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА