07:36 24.11.2017

Майкл Флінн вирішив співпрацювати з прокурором, що розслідує "російський слід" у американських виборах

1 хв читати
Майкл Флінн вирішив співпрацювати з прокурором, що розслідує "російський слід" у американських виборах

Адвокат Майкла Флінна - колишнього радника президента США Дональда Трампа - оголосив юристам президентської команди, що припиняє зв'язки з ними з питань розслідування спецпрокурором Робертом Мюллером російського втручання в американські вибори, повідомило агентство "Ассошіейтед прес" (АП).
"Це рішення може бути сигналом того, що Флінн схиляється до співпраці з розслідуванням,яке проводиться Р.Мюллером,  або ж веде переговори зі слідством щодо себе особисто", - йдеться в повідомленні агентства.
У ньому наголошується, що юристи всіх тих, хто потрапив під розслідування, діляться інформацією один з одним, проте "неетично продовжувати такі зв'язки в разі, коли хтось із об'єктів розслідування вступає в угоду зі слідством".
Адвокат М.Флінна відмовився коментувати інформацію, але аналогічне повідомлення було поширене також газетою New York Times.
М.Флінн був змушений піти у відставку з поста радника президента з національної безпеки незабаром після призначення на тлі звинувачень у тому, що на слуханнях в конгресі він приховав зміст розмов з колишнім послом РФ в США Сергієм Кисляком. Під час бесід він, нібито, обговорював з російським дипломатом питання скасування американських санкцій проти РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА