15:52 26.10.2017

Чийгоз і Умеров прибудуть в Україну в п'ятницю

1 хв читати
Чийгоз і Умеров прибудуть в Україну в п'ятницю

Приліт в Україну з Туреччини заступників голови меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза відкладається, запланована на четвер прес-конференція скасовується, повідомляє голова меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Рефат Чубаров.

"Оголошена на сьогодні прес-конференція заступників голови меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза переноситься на завтра, 27 жовтня 2017 року, через зміну дати їхнього прильоту до Києва", - написав Р.Чубаров на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

За його словами, про час проведення прес-конференції в п'ятницю, 27 жовтня, і про причини перенесення прильоту заступників голови меджлісу в Київ буде повідомлено ввечері в четвер.

"Просимо з розумінням поставитися до непередбачуваних, але вкрай важливих обставин, які змусили організаторів внести термінові зміни до раніше оголошених заходів", - написав Р.Чубаров.

Як повідомлялося, 11 вересня російський суд в анексованому Криму засудив А.Чийгоза до восьми років колонії суворого режиму. 27 вересня Сімферопольський районний суд ухвалив вирок у справі І.Умерова і призначив йому покарання у вигляді двох років колонії-поселення.

25 жовтня їх передано Туреччині, після чого вони мали прибути в Україну. Їх звільнено від кримінальної відповідальності, але заборонено проживати в Криму, тому вони працюватимуть у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА