17:18 25.07.2017

Суд дав дозвіл на заочне засудження екс-глави МВС Захарченка

1 хв читати
Суд дав дозвіл на заочне засудження екс-глави МВС Захарченка

Печерський районний суд м.Києва дав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

"25 липня 2017 року Печерський районний суд Києва своєю ухвалою задовольнив клопотання слідчого Генпрокуратури і надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього міністра внутрішніх справ України Захарченка В.Ю.", - написала прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у вівторок.

Вона нагадала, що слідчі Генпрокуратури проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні про перевищення службових повноважень екс-президентом України Віктором Януковичем, В.Захарченком та іншими особами в незаконному позбавленні волі особистого помічника нині покійного Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана) - Драбинко.

У цьому провадженні повідомлені про підозру В.Янукович, В.Захарченко і колишній начальник київської міліції Валерій Коряк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА