10:20 09.03.2017

Глава Мінінфраструктури анонсував на 15 березня заяву найбільшого лоукосту про вихід в Україну

2 хв читати

Один з найбільших бюджетних (лоукост) авіаперевізників Європи 15 березня заявить про намір розпочати роботу в Україні, імовірно пропонуючи польоти з Києва та Львова, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"15 березня у нас буде спільна прес-конференція з одним із найбільших європейських лоукостів, який оголосить про свій намір зайти на український ринок. Я сподіваюся, що 15 березня це буде і в Києві, і у Львові", – сказав він в ефірі "112 каналу" увечері 7 березня.

В. Омелян уточнив, що ця компанія і проінформує про маршрути, і про своє бачення ринку, та про потенційні напрями подальшого співробітництва.

"Це велика новина. Це те, до чого ми йшли кілька років поспіль", – наголосив глава Мінінфраструктури.

Він зазначив, що в минулому році авіагалузь показала хороші результати, зокрема, потік пасажирів в Україні зріс на 30% пасажирів, знову почали працювати 5 регіональних аеропортів.

На думку учасників ринку, йдеться, швидше за все, про найбільшого європейського лоукост-перевізника Ryanair, який у лютому повідомляв про можливість незабаром оголосити про плани польотів до України. "Я думаю, що найближчим часом ми оголосимопро це", - сказав тоді начальник юридичного управління компанії з питань регулювання і законодавства Юліуш Коморек в інтерв'ю польському виданню Fly4free.

"Я не можу сказати, коли зберемося в Україну - в цьому зимовому сезоні, або тільки в наступному літньому сезоні. Безумовно, ми вивчаємо маршрути з України до Польщі, але також і до інших європейськтх країн", - зазначив Ю. Коморек.

У грудні 2016 року Міністерство інфраструктури України підтвердило ведення переговорів аеропортів Києва та Львова з Ryanair про польоти до України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА