17:20 11.11.2016

Транспортні пересадочні вузли в Києві побудують біля Контрактової площі та станції метро "Петрівка"

1 хв читати
Транспортні пересадочні вузли в Києві побудують біля Контрактової площі та станції метро "Петрівка"

Будівництво транспортних пересадочних вузлів у Києві заплановано на перетині вул. Вербовій та Оболонського проспекту, а також на зупинці трамвайної лінії по вул. Спаській біля Контрактової площі, повідомляє Київська міська державна адміністрація (КМДА) у п'ятницю.

"У рамках співпраці зі Світовим банком і за його рекомендацій в Києві передбачено будівництво та облаштування 13 транспортно-пересадочних вузлів... Вони допоможуть оптимізувати транспортний потік, розвантажити столичні дороги, поліпшити обслуговування пасажирів", – цитується в повідомленні директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Згідно з повідомленням, на пересадочних вузлах біля станцій метро "Петрівка" та Контрактовій площі планується влаштувати підвищені платформи з автоматизованою системою пропуску пасажирів, встановити павільйони очікування з інформаційно-довідковим обладнанням.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство "Київпастранс", воно має вибрати генеральні проектні та підрядні будівельні організації, розробити проектну документацію, провести її експертизу та затвердити.

Як зазначає КМДА, під час виконання робіт з будівництва транспортного пересадочного вузла на зупинці трамвайної лінії по вул. Спаській біля Контрактової площі можливе часткове закриття руху трамваїв та обмеження руху пішоходів. При цьому роботи в районі станції метро "Петрівка" будуть проводитися без заборони руху наземного пасажирського транспорту.

Як повідомлялося з посиланням на КМДА, під транспортний пересадочний вузол з терміналом також планується реконструювати зупинку трамвайної лінії "Станція метро "Чернігівська" у Дніпровському районі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

Блінкен не виключає нових санкцій проти компаній КНР за підтримку ОПК Росії

Кулеба: Кожна затримка в постачанні зброї призводить до невдач на фронті

Стефанчук і Ердоган обговорили звільнення військовополонених і цивільних, утримуваних РФ

Фіцо перебуває в критичному стані

Окупанти завдали удару по Полтавщині двома ракетами, постраждалих немає - голова ОВА

Парламент Естонії підтримав закон про використання заморожених активів РФ на користь України

ХЕРСОН ПІД ОБСТРІЛОМ ВОРОГА - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА