13:52 16.09.2016

МАУ розглядає можливість запуску рейсу до Канади на рік раніше запланованого

1 хв читати
МАУ розглядає можливість запуску рейсу до Канади на рік раніше запланованого

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України (МАУ, Київ), яка планувала запустити рейси до Канади в 2019 році, розглядає можливість зрушити ці терміни і запустити його на рік раніше – в 2018-м, повідомив президент компанії Юрій Мірошников.

"Але, для того, щоб добре і успішно літати до Канади, нам потрібні додатково далекомагістральні літаки, нам потрібно нарощувати масу своїх середньомагістральних стикувань для підживлення цього рейсу", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами президента МАУ, канадський ринок характеризується дуже високою сезонністю, короткий інтенсивний літній сезон з великим попитом, потім тривалий спад.

"Тому треба заповнювати літак стикувальними пасажирами, зокрема, зі Сходу, яких поки що, за нашими підрахунками, ще недостатньо для того, щоб ефективно і цілорічно експлуатувати канадські маршрути. Тому ми постійно повторюємо українській авіавладі – відкривайте Схід, робіть щось, щоб ми могли літати до Туркменістану, Узбекистану, Ірану, та інших пунктів з високою частотністю, до кількох пунктів у кожній країні", - констатував Ю. Мірошников.

МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль".

Флот МАУ складається з 39 літаків: 35 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.

Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Повний текст інтерв'ю з Ю. Мірошниковим буде опубліковано на головній сторінці веб-сайта агенції "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА